Шведската телекомуникационна компания Ericsson представи абонаментна услуга за отдалечена работа в

...
Шведската телекомуникационна компания Ericsson представи абонаментна услуга за отдалечена работа в
Коментари Харесай

Ericsson стартира абонаментна услуга за хоум офис в Северна Америка

Шведската телекомуникационна компания Ericsson представи абонаментна услуга за отдалечена работа в Северна Америка. Тя ще разреши на чиновниците на дребния бизнес да стартират да работят от у дома посредством достъп до лицензирани приложения, предпазване в облака и принадлежности за сигурност. Компанията, известна с продажбата на телекомуникационно съоръжение на телефонни компании, се възползва от продажбата на 5G уреди и в този момент се стреми да се диверсифицира в други бизнес области, предава. 

Бизнес клиент може да закупи приложенията от пазара, да реализира достъп до платформата от всяко устройство и няма да има потребност от профилиран IT механик, който да настрои системата. Ericsson си партнира с дистрибутора на софтуерни услуги Telarus, с цел да продава абонаменти за платформата. 

" Абонаментът стартира от към 100 долара на чиновник на месец ", каза Аса Тамсънс, началник на бизнес областите технологии и нов бизнес. 

Ericsson се свързва с разнообразни компании, с цел да предложи достъп до бизнес приложения като Microsoft Office suite. Очаква се обаче компанията да се изправи пред конкуренция от по-малки компании, предлагащи артикули за далечен работен плот на огромни софтуерни компании като Microsoft и Cisco, продаващи програмен продукт за отдалечена работа. 

Пандемията докара до това, че доста от чиновниците работят от у дома, създавайки провокации пред фирмите при даването на IT поддръжка на служащите и отбраната на мрежите. Общият адресен пазар в Съединени американски щати за виртуални работни пространства е към 90 милиарда щатски $, което съставлява към 40% от работната мощ, пресмята Ericsson. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР